New! φακτς#1


Λοιπόν φίλοι μου, θα μπω γοργά στο θέμα. Σκέφτηκα , μιας και το χω δει και αλλού και μ άρεσε, να αρχίσω με τα φακτς# μου (δικού μου χαρακτήρα και άποψης), σε καθημερινή βάση και χιουμοριστική διάθεση. Παρακαλώ, δώστε μου feedback. Γκούχου, γκούχου, 
αρχίζω..... 

α) Η Madonna ΔΕΝ είναι η βασίλισσα της pop. Ήταν κάποτες, τώρα δεν την ακούει ψυχή, δεν την παίζουν στα κλάμπ και στα ραδιόφωνα, δεν την συμπεριλαμβάνει το Billboard γιατί πολύ απλά 'τραγουδάει' τα ίδια 456 χρόνια και προβάλει απροκάλυπτα τα γεννητικά της όργανα σε κάθε νέο video clip και λάιβ για κάποιο λόγο. Το μόνο φρέσκο και νέο που εκπνέει η Madonna είναι οι πληρωμένοι γκόμενοι.


β)Δεν είσαι διάσημος-η ούτε καν σημαντικός επειδή έχεις φόλοουερς, η λάικ η σε έβγαλαν φωτο με μία ακριβή κάμερα. 
Διάσημοι είναι αυτοί:

Εσύ είσαι ψώνιο.
 Όταν είσαι διάσημος είσαι για κάποιο συγκεκριμένο λόγο. Τραγουδάς, χορεύεις, πολιτεύεσαι, ζωγραφίζεις, παρουσιάζεις, διδάσκεις και άλλα πολλά τα οποία κάνεις με εξαιρετική επιτυχία ώστε να σε καθιστά αναγνωρίσιμο. Ένας άλλος τρόπος να είσαι 'περιφερειακά' γνωστός είναι να έχεις επαφές, να έχεις λέγειν και να είσαι αγαπητός. Εσύ επαφές έχεις μόνον online καθώς offline κυκλοφορείς με άλλους 2-3 ίδιους με σένα που κυκλοφορείτε πακετάκι. Λέγειν δεν, εφόσον πάντα είσαι με το κινητό στο χέρι και κοιτάς, μόνον και καρφωτά. Το αγαπητός άστο. Εν τω μεταξύ φροντίζεις να μας το υπενθυμίζεις συνέχεια πως δεν είσαι αγαπητός, με το να αναφέρεις παντού πως όλοι σε μισούν γιατί είσαι επιτυχημένος. 



γ)Το μούφα το michael kors φαίνεται. 
Συνεπώς, αυτό :  καταλαβαίνουν όλοι πως είναι μούφα και δεν είναι κάποια εξτρατεία του σχεδιαστή για σύσφιξη σχέσεων των γραμμάτων η ακόμα πως το έσβησε γιατί έκανε ορφογραφικό. 
Και πίστεψέ με, θα το εκτιμήσουν περισσότερο, εάν δείξεις το όμορφο και έξυπνο γούστο σου αγοράζοντας μία τσαντούλα απο τα primark η οποία ανταποκρίνεται στις ανάγκες και το στύλ σου. 


...... η συνέχεια αύριο.....

Καλή σας ημέρα

Comments