Samsung Vs Iphone


Android Vs Ios

Περπατάς σε κεντρικό δρόμο και βαριέσαι, η είσαι κουρασμένος, η το οτιδήποτε. Κοιτάς γύρω σου μηχανικά και τι να δείς; Μια ντουζίνα iphone, όλα τα μοντέλα (μετά το 4, μη μας λένε και ψωμολυσσάδες οι βρωπαίοι) , όλων των πιθανών χρωμάτων, γιγαντοαφίσσες για τα νεα iphone accessories, διαφημίσεις που όλοι κρατάνε iphone και βγάζουν σέλφι!

Μπένεις στα h&m  και βλέπεις πολύ ομορφα αξεσουάρ για κινητά, αλλα ρε γαμώτο είναι για iphone μόνο!!!  Βρίσκεις phone cases με σχέδια, γνωστών οίκων σε προσφορά, με λουλουδάκια με σουξουμουξου, αλλά μάντεψε........ είναι για iphone….. 

Εεεεεεεε ρε αχαριστία, τί παραπονιέσαι;; Δεν έχει ζωηρά χρωματάκια και ποικιλία για Samsung ;;;; 
Δε βρήκες μόλις τόσες αποχρώσεις του μαύρου-άσπρου και transparent για Samsung; Η άλλη με σκεπτικό αποχρώσεων έκανε επιτυχία! Τόση αχαριστία πια; Αλλα αυτοοοοο μας έφαγε τους ελληνάρες, η γκρίνια.

Λοιπόν, ας πάμε στα σοβαρά τώρα. 

Χρόνια ήμουν ορκισμένη εχθρός των iphone
Μια περιουσία για ένα παλιοκινητό που α)σου πέφτει σε απόσταση 0,000001 εκατοστών και γίνεται η οθόνη χιιιιλια κομμάτια, β)πληρώνεις μια περιουσία για επισκευές και γ)πληρώνεις για τραγούδια και apps τα οποία είναι τσάμπα στα android smartphones. Και ναί. Ισχύει.

Προχωράς λοιπόν στην αμέσως επόμενη ασφαλή επιλογή και επιλέγεις ένα όμορφο και φθηνότερο Samsung, το οποίο σου δίνει την ελεφθερία να το ρίξεις κάτω και να το πατάς χωρίς να πάθει τίποτα, ενώ την ίδια στιγμή κατεβάζεις πληθώρα apps for free και κάνεις και επέκταση μνήμης.

Είναι γεγονός πως οι offline κινήσεις σου σε συσκευή apple είναι μακράν πιο περιορισμένες σε σχέση με μια συσκευή Samsung. Το θέμα όμως κυρίες και κύριοι και αξιότιμοι κύριοι δικαστές είναι ΝΑ ΕΧΕΙ ΜΠΑΤΑΡΙΑ ΤΟ SAMSUNG ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΑ!


Θετικά Samsung: τιμή, αντοχή συσκευής, ευκολότερη πλοήγηση μενού,  δυνατότητα επέκτασης μνήμης, περισσότερα δωρεάν apps, φθηνότερες επισκευαστικές λύσεις και δυνατές επιδόσεις.


Αρνητικά Samsung: προβληματικές μπαταρίες, κολλάει το κινητό αρκετές φορές και χρειάζεται διαγραφή αρχείων η επέκταση μνήμης, κολλάει το κινητό αρκετές φορές χωρίς λόγο, ελλειπή πιστοποιητικά για περιπτώσεις σελιδων ασφαλείας και πολλές φορές σχετικά αργό ίντερνετ και αργή εκκίνηση εφαρμογών.


Θετικά Iphone: Ταχύτατο ίντερνετ, ταχύτατη εκίνηση εφαρμογών, προ-εγκατεστημένα πιστοποιητικά, κομψότερο design και θετικές επιδόσεις. Το δυνατότερα σημείο κατ’ εμού, η διάρκεια μπαταρίας (ΠΟΛΥ δυνατή).


Αρνητικά Iphone: πολύ ηψηλή τιμή, ευθραυστό, ακριβότερα αξεσουάρ (Αυθεντικά), μικρότερο εύρος δωρεάν εφαρμογών, υψηλότερος έλεγχος.

Εγώ, έδωσα μια ευκαιρία στα iphone. Ελπίζω ο συγχωρεμένος ο Jobs να μην με απογοητεύσει!


Comments